Kunsten å være kunstner. Øyeblikkets skaperglede i ord og bilder.

Bok utgitt av Birgitte Simensen Berg i mai 2019.

I boka kan du bli bedre kjent med forfattere, kunsthåndverkere, malere og musikere: fra landets nestor innen malerkunsten, Håkon Bleken, til unge drammenskunstnere, Marcus Mars og Eric Ness Christiansen – Mars med hammer og ambolt og Christiansen med sprayboks.

Forfatter Anne B. Ragde, musiker Kari Svendsen og glasskunstner Kari Ulleberg viser vei for sine medsøstre.

Noen av kulturpersonene er kjente drammensere, mens andre er landskjente – også utenfor landets grenser.

Boka inneholder intervjuer med kulturpersoner: Anne B. Ragde, Håkon Bleken, Kari Ulleberg, Jonas Fjeld, Karsten Alnæs, Sissel Enger Moe, Jo Benkow, Gert Nygårdshaug, Håkon Gullvåg, Karin Fossum, Terje Aass, Eric Ness Christiansen, Marcus Mars, Ragnar Sten, Ingvar Ambjørnsen, Kirsti Veslemøy Simensen, Kristian Klausen, Kari Svendsen, Ronny Bank og Veslemøy Solberg.

100 sider, 100 i opplag og utsolgt på 10 dager.

Intervju om skribenten og boka Kunsten å være kunstner i Byavisa Drammen.

Legg igjen en kommentar