Aktive barn og inaktive voksne koster skjorta

Etter ei uke sammen med barnebarn og bruk av diverse aktiviteter i drammensdistriktet, stiller jeg følgende spørsmål: Hvorfor må ledsager som ikke bruker aktiviteten betale inngangsbillett, gjerne det dobbelt av barnets pris? Vi sitter jo bare der og passer på.

Ett eksempel er Lekeland, hvor vi var i drøyt to timer. Barna har det storveis der de springer rundt som våryre kalver, mens vi voksne sitter på stoler og i sofaer på et ”depot” med mat og drikke, og bruker verken sklie eller andre morsomheter. Skulle vi voksne på apekattvis slenge oss rundt, ville det oppstå store køer, og slitasje og ødeleggelse av store-kroppers-bruk ville bli resultatet.

Mitt forslag er at voksne, som kun er ledsagere, kan komme inn på rimeligste vis, da dette vil redusere familiers ”lekebudsjett” betraktelig.

Spør bestemor

Publisert i Drammens Tidende.

Legg igjen en kommentar