St. Hansberget barnehage utvider

Tekst: Birgitte Simensen Berg

Fakta:

1) Utbygging av St. Hansberget barnehage med to avdelinger

2) Det er forutsatt full drift i barnehagen i byggeperioden

3) Representanter fra foresatte i barnehagen og ansatte har vært med i utarbeidelse av    tegningene, og barnehagens arbeidsmiljøgruppe har gitt sin tilslutning til planene

4) Barnehagen er i dag en to-avdelings barnehage med plass til 37 barn over 3 år

5) Åpningstid fra klokka 0645-1700

6) Hver av de to nye avdelingene vil arealmessig kunne gi 14 småbarnsplasser

7) Foreslås naturbarnehageavdeling tilknyttet barnehagen med plass til 12 barn over 3 år

 30 års jubileum
Styrer Sidsel Hindhamar byr på pepperkaker og kaffe. Det er tidlig morgen i barnehagen, men ungene er allerede i full aktivitet med lek og lystige rop i ganger og oppholdsrom.

– Ja, hele barnehagen er i bruk. Vi har prøvd å gjøre det så hjemmekoselig som mulig, sier Sidsel, og viser fram det flotte kjøkkenet, og forteller videre:

– Barnehagen ble rehabilitert innvendig for 12 år siden, og nå står vi foran en ny og stor utbygging av barnehagen vår. Noe som vi er veldige spente på. Innvielse vil skje i det barnehagen runder de 30 år. Så da kan det feires i dobbelt forstand. Sidsel er stolt av både det gode miljøet og personalet ved barnehagen.

– Vi har et veldig stabilt personale, vi jobber tett sammen og har dyktige pedagogiske ledere. Det er lite sykefravær. Alt dette positive er vi spente på om vi klarer å videreføre i den nye organisasjonen. Vi ønsker å ta med oss det som er bra herfra, samt å fornye oss, sier Sidsel Hindhamar.

Publisert i 2000.

 

Naturbarn

– Vi gruer oss litt til byggeperioden, men vi skal tilrettelegge barnehagehverdagen på best mulig måte. Uansett, sikkerheten vil bli satt i høysete, lover Sidsel. Skogen og nærområdet rundt Nordbykollen kommer til å bli flittig brukt, også om vinteren. Dette kommer til å bli en forsmak på naturbarnehagen som er planlagt når utbyggingen er ferdig. – Hva bygget skal inneholde har vi fått vært med på å bestemme. Men vi er ikke helt fornøyd med beliggenheten til nybygget, da den tar den beste solplassen fra oss. Uansett, dette er og skal fortsatt bli en bra arbeidsplass, sier styrer Sidsel Hindhamar, før spaden stikkes i jorda.

Legg igjen en kommentar